Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Descoperirea fiintei. Fundamentele analizei existentiale

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Cartea pune in contextul clinic si al „intalnirii“ concrete dintre terapeut si pacient principalele concepte definitorii pentru structura fiintei umane, de la libertate si transcendenta la potentialitate si constiinta de sine. De asemenea, sunt aprofundate cauzele insingurarii si izolarii omului occidental si felul in care anxietatea si culpa pot fi revalorificate in procesul de „analiza existentiala“. May se sprijina pe cazuri din propria experienta terapeutica, dar si pe vignete preluate de la clasici ai orientarii existentiale: Binswanger, Boss, Straus si Goldstein. 

Rollo May pleaca de la profundele intuitii ale lui Kierkegaard, Nietzsche si Freud, pentru a oferi un ghid clar si sintetic asupra contributiilor tehnice si conceptuale aduse de orientarea existentiala in psihoterapie. 

„Orientarea psihoterapiei existentiale nu-si propune sa arunce peste bord inovatiile tehnice ale lui Freud sau pe cele din alte ramuri ale psihologiei. In schimb, abordarea existentiala isi propune sa aseze toate aceste descoperiri pe un nou fundament, pe o noua intelegere a fiintei umane.“ - Rollo May

Produs publicat in 2013 de Trei
Data aparitiei: Noiembrie 2013
Colectia Psihologia pentru toti
Traducator: Victor Popescu
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
ISBN: 978-973-707-870-4
Mai mult