Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Dieta Zona

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Evitati pericolele carbohidratilor nesanatosi. Echilibrati-va nivelurile de hormoni si insulina  La revedere paste... adio orez... si cum ramane cu cartoful copt si painea pentru pranz? Scoateti tonul! Este timpul sa reusiti sa slabiti permanent, sa aveti o sanatate grozava si performante atletice, mintale si emotionale maxime. Este timpul sa intrati in Zona.  

Dieta Zona este calea sigura spre:

  • scaderea in greutate 
  • imbunatatirea sistemului imunitar 
  • prevenirea bolilor 
  • atingerea performantelor personale maxime 
  • cresterea eficientei mintale 

Pe baza dietei Zona a fost creata o linie de produse - denumite Enerzona - distribuite prin intermediul farmaciilor. Acestea ajuta la sporirea eficientei mintale si fizice, intarzie imbatranirea, reduc riscul bolilor cardiace si cancerului, ajuta la pierderea in greutate acolo unde este cazul.  

„Am lucrat personal cu Enervit pentru a crea o linie de produse in armonie cu dieta Zona pe care am inventat-o. Aceste produse sunt identificate exclusiv prin denumirea Enerzona.“ - Barry Sears

Dr. Barry Sears este un pionier in biotehnologie, dezvoltarea sistemelor de administrare a medicamentelor pentru cancer si boli de inima. El detine 12 patente pentru tratamente impotriva cancerului si controlul dietetic al raspunsului hormonal. Bill Lawren scrie in mod regulat despre medicina si stiinta pentru publicatii ca Omni si Longevity, si este, de asemenea, autorul a numeroase carti.

Produs publicat in 2006 de ALL
Data aparitiei: Ianuarie 2006
Format: 165x235
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 320
ISBN: 973-571-626-7
Mai mult