Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aparat de ras Mach3

(0 voturi)
Gillette

Ce este: Aparat de ras Mach3

Ce face: Lamele aparatului de ras Gillette MACH3 sunt proiectate pentru un barbierit precis, fara roseata. Astfel chiar si al zecelea barbierit cu aparatul MACH3 este mai confortabil decat primul barbierit cu un aparat de unica folosinta. Gillette MACH3 are lame DuraComfort, care ofera un barbierit mai confortabil si mai usor. In plus, acestea sunt usor de clatit ramanand curate mai mult timp pentru ca tu sa te bucuri de o piele fina dupa fiecare barbierit.

Gillette MACH3 include o banda de gel care asigura alunecarea usoara a aparatului pe piele, protejand-o impotriva rosetii. Banda se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim, lucru usor de remediat cu ajutorul unei noi rezerve Gillette MACH3. Sistemul avansat Skin Guard a aparatului de ras Mach3 este alcatuit din nervuri care intind pielea si pregatesc firele de par din barba pentru a fi taiate, asigurand un barbierit mai usor, mai confortabil* si oferind plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Capatul mobil aluneca usor pe contururile fetei, aigurand un contact optim al lamelor cu pielea, distribuind presiunea pe o suprafata extinsa pentru un barbierit mai usor si mai confortabil. Manerul aparatului de ras are design ergonomic pentru a permite o manevrare sigura, fara sa iti alunece din mana, chiar si atunci cand este ud. Manerele MACH3 sunt compatibile cu toate lamele MACH3, pentru un plus de versatilitate.

Cum se foloseste: Pentru rezultate optime in timpul barbieritului si pentru protectie impotriva iritatiilor, adauga barbieritului tau zilnic si gelul de ras Gillette MACH3 Complete Defense. Gelul de ras creeaza o spuma bogata, cu efect reconfortant, ce asigura o hidratare mai buna a pielii comparativ cu gelurile de ras Mach3. In plus formula racoritoare improspateaza pielea si o lasa catifelata si moale. Formula speciala asigura o alunecare incredibila a aparatului de ras si protectie completa impotriva arsurilor cauzate de barbierit.

Mai mult