Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aparat de ras Mach3 Turbo

(0 voturi)
Gillette

Ce este: Aparat de ras Mach3 Turbo

Ce face: Lamele aparatului de ras MACH3 Turbo sunt mai ascutite si mai precise decat Gillette Mach 3 sau aparatele de ras de unica folosinta. Astfel chiar si al zecelea barbierit cu aparatul MACH3 Turbo este mai confortabil decat primul barbierit cu un aparat de unica folosinta.

Lamele Turbo sunt mai ascutite si au un strat anti-frecare. Astfel taie mai usor firele de par din barba, pentru un confort incredibil, fara senzatia de tragere si smulgere. In plus, acestea sunt usor de clatit ramanand curate mai mult timp pentru ca tu sa te bucuri de o piele fina dupa fiecare barbierit.

Sistemul avansat Skin Guard a aparatului de ras Mach3 este alcatuit din nervuri care intind pielea si pregatesc firele de par din barba pentru a fi taiate, asigurand un barbierit mai usor, mai confortabil si oferind plus de protectie impotriva taieturilor accidentale. Include o banda suplimentara, pe baza de gel, care asigura alunecarea usoara a aparatului pe piele prevenind iritatiile. Banda se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim, lucru usor de remediat cu ajutorul unei noi rezerve MACH3 Turbo.

Manerul aparatului de ras are design ergonomic pentru a permite o manevrare sigura, fara sa iti alunece din mana, chiar si atunci cand este ud. Manerele MACH3 sunt compatibile cu toate lamele MACH3, pentru un plus de versatilitate.

Cum se foloseste: Pentru rezultate optime in timpul barbieritului si pentru protectie impotriva iritatiilor, adauga barbieritului tau zilnic si gelul de ras MACH3 Complete Defense. Gelul de ras creeaza o spuma bogata, cu efect reconfortant, ce asigura o hidratare mai buna a pielii comparativ cu gelurile de ras Mach3. In plus formula racoritoare improspateaza pielea si o lasa catifelata si moale. Formula speciala asigura o alunecare incredibila a aparatului de ras si protectie completa impotriva arsurilor cauzate de barbierit.

Mai mult