Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Sapun solid Divine Olive, 200 g

(0 voturi)
200 g
Ghid marimi
Jeanne en Provence

Ce este:
Sapunul Divine Olive este un sapun autentic din Marsilia produs urmand metoda traditionala utilizata de producatorii din Marsilia.
Un sapun natural, contine P.D.O. organic uleiul de masline provenit din Haute-Provence (denumirea protejata a Origine), facandu-l un produs placut de curatare delicata.

  • Fara silicon.
  • Fabricat in Provence, Franta.
  • Fara parabeni!
  • Testat dermatologic.

Daca tehnologia se dezvolta cu o putere uimitoare zi de zi si oboseala orasului pare sa isi puna amprenta prea usor asupra calitatii vietii personale, cand vine vorba de produsele cosmetice si cele de ingrijire a corpului am inceput sa fim mai degraba atasati de simplitate si naturalete. Dorim sa ne simtim in siguranta, iar produsele autentice, traditionale ne ofera o stare de bine, de relaxare fizica si mentala.

Jeanne en Provence va invita intr-o calatorie in inima regiunii Provence, Franta, spre a descoperi parfumurile sale, natura inconjuratoare, arta de a trai. Datand in Grasse inca din 1978, Jeanne en Provence se ocupa de game de parfumuri si produse cosmetice in traditia pura a maestrilor parfumieri provinciali. Jeanne en Provence isi trage sursa de inspiratie din natura provinciala, din colinele parfumate, din campurile inverzite si din livezi, astfel incat rezultatul final sta intr-o oferta de produse autentice si naturale, menite sa ofere confortul specific regiunii Provence.

Numele marcii isi are originile in legendara poveste a Contesei Jeanne de Provence, care a trait in secolul al XIV-lea si despre care se spune ca a oferit satului Saint-Paul de Vence posibilitatea de a se folosi de resursele bogate de pe proprietatile sale.

Produsele Jeanne en Provence ofera o gama de parfumuri din esente naturale de lux, elaborate de un Maestru Perfumier din Grasse, si produse cosmetice cu PH neutru pentru piele, imbogatite cu glicerina vegetala.

  • Produsele Jeanne en Provence nu contin parabeni, nici compozanti de origine animala, exceptie facand ceara de albine.
  • Produse testate dermatologic.
  • Productia se face in cadrul structurii Grupului Arthes din Grasse.
Mai mult