Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Spray racoritor pentru picioare Nivelazione

(0 voturi)
125 ml
Ghid marimi
Farmona

Ce este:

Spray-ul racoritor pentru picioare obosite si infierbantate Nivelazione amelioreaza microcirculatia si reduce umflaturile, racoreste, relaxeaza si reimprospateaza picioarele.

Ce face:

Spray-ul reduce eficient umflaturile, diminueaza senzatia de picioare grele. A se folosi pentru picioare umflate, obosite si usturatoare; senzatie de picioare grele; in calatorii si in timpul caniculei. Amelioreaza microcirculatia, reduce umflaturile si aduce alinare picioarelor obosite. Recomandat in special persoanelor care muncesc mult in picioare sau pe scaun, precum si dupa antrenamente, pentru persoanele care depun mult efort fizic.  

Cum se foloseste:

Se agita inainte de utilizare. Se pulverizeaza pe picioare si pe talpi, chiar si de mai  multe ori pe durata zilei, in functie de necesitate. Preparatul poate fi aplicat direct pe piele, sau pe ciorapi. ATENTIE: Recipient sub presiune. Poate exploda in cazul supraincalzirii. A nu se depozita in apropiere de surse de foc. Nu pulverizati spre flacara deschisa sau pe material incandescent. Recipient sub presiune. Nu gauriti si nu ardeti recipientul, chiar si dupa folosirea completa. A nu se expune la actiunea temperaturilor care depasesc 50°C/122°F. A nu se lasa la indemana copiilor. Aerosol extrem de inflamabil. Testat dermatologic.

Mai mult