Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lotiune pentru piele sensibila cu SPF15 si scut UVA-UVB

(0 voturi)
200 ml
Ghid marimi
Piz Buin
Ce este:
Lotiune protectoare cu SPF15 si scut UVA-UVB. Fiecare sistem de protectie UVA UVB dezvoltat de Piz Buin este certificat si in conformitate cu ultimele recomandari ale Comisiei Europene in ceea ce priveste protectia solara.
Produsele Piz Buin ofera 2 tipuri de protectie: UVB si UVA
- protectia UVB- razele UVB sunt cele care cauzeaza arsuri solare la nivelul epidermei, stratului superior al pielii. Sunt prezente mai ales vara.
- protectia UVA- razele UVA sunt cele care cauzeaza riduri si in cel mai rau caz cancer de piele, deteriorand straturile inferioare ale pielii (colagen si elastina). Aceste raze UVA sunt prezente in fiecare anotimp si necesita protectie pe tot timpul anului.

Ingredientul cheie "Calmanelle" din produs este un scut unic impotriva radiatiilor care inglobeaza un anti-oxidant puternic EVERFEW PFE™ ce creste rezistenta naturala a pielii la  efectele razelor solare lucrand simultan pentru a calma mancarimile si a diminua iritatiile provocate de soare*.

*Teste in vitro

Mod de aplicare:
Se aplica uniform si generos inainte de expunerea la soare. O cantitate prea mica reduce protectia semnificativ. Reaplicati frecvent, in special daca intrati in apa sau transpirati excesiv. Se absoarbe usor in piele si hidrateaza in timp ce ofera protectie.
Nu aplicati direct pe ten sau in zona ochilor ci pentru aceasta zona aplicati mai intai in palme, apoi pe fata.
Mai mult