Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lac de unghii Max Factor Glossfinity, 165 Hot Coco, 11 ml

(0 voturi)
11 ml
Ghid marimi
Max Factor

Descriere produs
Stralucirea inseamna farmec. Lacul de unghii Max Factor Glossfinity iti ofera acel finisaj uimitor, ultra stralucitor care dureaza pana la 7 zile.

Formula
Lacurile de unghii contin o formula perfecta, special creata pentru a rezista timp indelungat. Asa ca este timpul sa iei problema in propriile maini si sa ai pretentiile unei manichiuri profesioniste de fiecare data. Fa-te remarcata cu unghii perfect ingrijite, de o stralucire eleganta cu lacul de unghii Max Factor Glossfinity.

Sfaturi de la make-up artisti
Pentru rezultate perfecte, intai indeparteaza orice particula de grasime lustruind unghiile sau stergandu-le cu acetona. Dupa aplicarea stratului de baza, continua cu un strat de lac de unghii in centrul unghiei si pe laterale. Asteapta 10 minute, inainte de cel de-al doilea strat. Lacul de unghii trebuie aplicat si pe marginile unghiilor pentru a evita ciobirea. Utilizeaza un strat protector deasupra pentru a mari durata manichiurii.


Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anyhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Heptane, Benzophenone-1, Ethylhexyl Salicylate, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyvinyl Butyral, CI 60725

Mai mult