Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set cadou Fusion ProGlide Flexxball (Aparat de ras FlexBall + Gel de ras + 2 rezerve)

(0 voturi)
Gillette

Setul contine:

Aparat de ras FlexBall

Gel de ras

2 rezerve

 

 

Ce este: Aparat de ras Fusion Flexxball

Ce face: Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei si a oferi un barbierit precis, cu mai putine fire de par ratate. Cele 5 lame Fusion ProGlide au fost reproiectate pentru taia fara efort firele de par: mai subtiri, cu margini mai fine si cu un invelis avansat care nu opune rezistenta. In plus banda lubrifianta este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti, care permit aparatului sa alunece cu usurinta pe pielile, chiar si in cazul miscarilor repetate.

Stabilizatorul pentru lame men?ine optim spatiul dintre acestea, usurand clatirea in timpul barbieritului si prevenind incarcarea rezervelor cu spuma. Materialul moale si flexibil al protectiei Comfort Guard inveleste marginile capatului aparatului de ras indepartand excesul de spuma pentru un contact optim al lamelor cu pielea. In plus micro-nervurile intind pielea inainte de trecerea lamelor, asigurand un plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Desavarseste-ti stilul cu trimmer-ul special pozitionat la capatul aparatului de ras. Aceasta te va ajuta sa barbieresti portiunile greu accesibile, cum ar fi perciunii sau zona de sub nas. In plus, sistemul tip pieptene este proiectat pentru a ajuta la o mai buna aliniere a firelor de par oferind rezultate optime indiferent de lungimea barbii. Manerul aparatului de ras are design ergonomic pentru a permite o manevrare sigura, fara sa iti alunece din mana, chiar si atunci cand este ud.

Cum se foloseste: Completeaza-ti rutina cu gelul de ras Gillette. Datorita formulei hidratante acesta hidrateaza pielea si inmoaie parul, pregatindu-l pentru barbierit. Astfel te vei bucura de un barbierit bland cu pielea si precis, de la prima pana la ultima miscare.

Mai mult