Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Soft educational LeapPad - Citirea

(0 voturi)
Prezentare

Intalneste-i in aceasta aventura a cititului pe cei mai simpatici copii din lume. Raspunde la intrebari si cauta comori, invatand in acelasi timp sa citesti, cu ajutorul celor 26 de jocuri. Invata-i si ajuta-i pe noii tai prieteni sa scrie corect si sa realizeze cartea anului.

Cu acest joc copiii vor invata sa citeasca, sa scrie si sa gandeasca logic.

Jocul functioneaza exclusiv cu tableta LeapPad Explorer sau LeapPad2 Explorer (care se achizitioneaza separat) si este in limba engleza, contribuind esential la familiarizarea sau, dupa caz, aprofundarea notiunilor de engleza si intelegerea indicatiilor care trebuie respectate pentru indeplinirea anumitor sarcini.

Parintii se pot conecta la LeapFrog Learning Path pentru a vedea ce a invatat copilul si pentru a obtine materiale de lucru care se pot printa.

Jocul se adapteaza automat la nivelul de intelegere a copilului, astfel incat sa nu fie nici prea usor, dar nici prea greu, iar copilul sa aiba mereu satisfactia ca a invatat ceva.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: LeapFrog
Cod Articol: LEAP39089
Dimensiuni ambalaj: 12 x 1 x 11 cm
Varsta: 4-7 ani
Mai mult