• (0 voturi)

Michael Pye, Kirsten Dalley

Civilizatii disparute si secrete ale trecutului

ff4e0aec-b24b-4eaa-8e51-8664cf91b218
RRP: 175,17 leu
97,99 leu
Stoc epuizat
Stoc epuizat
  • loyaltyPuncte bonus: puncte
  • local_shippingEstimare livrare:
room
Livrare gratuită

în Pickup Point de la 79,9 lei

check_circle_outline
Retur gratuit

Chiar și desigilat

assignment_turned_in
Verificare colet

Înainte de plată

Descriere:

Au existat cu adevarat Atlantida si Lemuria? Cine a construit piramidele si in ce scop? Cat de avansata era tehnologia culturilor antice?

La aceste intrebari si la multe altele cartea de fata isi propune sa ofere raspunsuri prin intermediul unor adevarate autoritati in domeniu.

Erich von Daniken, celebrul autor al bestsellerului international Amintiri despre viitor, examineaza piramidele egiptene, studiindu-le implicatiile astronomice si mesajele pe care erau menite sa le transmita.

Temerarul explorator al Americii antice, Frank Joseph, se ocupa de scandalurile arheologice si tentativele de suprimare a dovezilor, printre care pierderea de catre Muzeul Smithsonian’s a craniilor mayase descoperite in insulele Aleutine.

Philip Coppens, unul dintre comentatorii seriei Ancient Aliens de la History Channel, exploreaza reteaua celtica de drumuri care poate fi pusa in legatura cu o reproducere veche de 4 000 de ani a Atlantidei, realizata pe sol.

Savantul si exploratorul de mistere Oberon Zell-Ravenheart aduna laolalta Gradina Edenului, Arborele Vietii, marele potop biblic, incercand sa descifreze misterul scufundarii Lemuriei.

Marie D. Jones si Larry Flaxman exploreaza teoriile antice despre sunet si rezonanta si ipoteza folosirii acestora in construirea megalitilor si a piramidelor, precum si in atingerea starilor modificate ale constiintei.

Jurnalistul Nick Redfern dezvaluie interesul staruitor al autoritatilor SUA pentru trecutul nostru stravechi, misterele religiei si artefactele enigmatice.