• (0 voturi)

Marian Dragoi

Indreptar gastronomic pentru agroturism

01be65ee-5040-4c19-9b45-b59ade9db293
RRP: 38,58 leu
28,99 leu
Stoc epuizat
Stoc epuizat
  • loyaltyPuncte bonus: puncte
  • local_shippingEstimare livrare:
room
Livrare gratuită

în Pickup Point de la 79,9 lei

check_circle_outline
Retur gratuit

Chiar și desigilat

assignment_turned_in
Verificare colet

Înainte de plată

Descriere:

Editarea acestei carti vine in sprijinul celor interesati a se califica in domeniul gastronomiei, fiind destinata si bucatarilor care doresc sa se specializeze.
In zilele noastre, poate mai mult ca altadata, oamenii doresc informatii despre o alimentatie cat mai sanatoasa pentru a-si proteja sanatatea in conditii deosebite cum ar fi: ostilitatea, epuizarea, agresivitatea la volan etc. Dar ce este gastronomia? Majoritatea alimentelor folosite de om in alimentatie nu sunt consumate ca atare, ci dupa o prelucrare prealabila care are ca rezultat cresterea digestibilitatii acestora.
Preocuparea pentru realizarea de preparate cat mai gustoase si mai atragatoare a fost permanenta din cele mai vechi timpuri de catre grupuri de indivizi cu talent innascut sau educati pentru aceasta activitate. A luat astfel nastere gastronomia, care este arta de a prepara mancaruri alese si gustoase sau insusirea de a le aprecia valoarea.