Mall Online SRL

IDNO: 1016600009791

 

Adresă pick-up point: Bd. Grigore Vieru, Nr. 9, Mun. Chișinău

 

Tel.: ‪‪061.000.901; 061.010.035

E-mail: contact@elefant.md

 

elefant.md este un proiect al companiei Elefant Online S.A. care deține elefant.ro în România. Acesta din urmă a fost lansat în 17 iunie 2010 cu finanțare din partea fondului de investiții Fribourg Capital. Proiectul a început prin a fi o librărie virtuală oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

 

elefant.md comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

 

Cărți

elefant.ro s-a consacrat într-un timp foarte scurt lider pe piața de carte din România, o piață extrem de concurențială, oferind o gamă completă de cărți existente și prețuri de neegalat. elefant.md își propune să ofere publicului din Republica Moldova aceeasi gamă de produse la prețuri similare cu cele din România.

 

În afară de cartea pe hârtie elefant.ro propune cititorilor cea mai importantă colecție de eBook în limba română, peste 5000 titluri. La ora actuală, în materie de cărţi electronice, elefant.ro este imbatabil deținând 80% din segmentul de carte în format digital. Proiectul digital a primit, la un an de la inaugurare, confirmarea industriei naționale de publishing, fiind recompensat cu „Premiul pentru cea mai bună strategie digitală“ a anului la prima ediție a Galei Industriei de Carte din România 2012.

   

Jucării

O gama extinsa si extrem de frumoasa de jucarii pentru copii si jocuri de societate si board games pentru tineri si adulti. Gama acopera toate grupele de varsta si toate ideile si dorintele de joaca ale celor mici si este completata de rechizitie si articole de papetarie.

 

Parfumuri&Cosmetice

Prețuri tentante pentru produse de o calitate indubitabilă. De la note fresh și dulci până la miresme tari și impunătoare, alege cel mai potrivit parfum pentru tine.

 

Ceasuri

Ceasul este o investiţie mai importantă decât acţiunile la bursă pentru că timpul este o bijuterie de neprețuit. Colaborăm cu cei mai mari exportatori europeni de ceasuri (Elveţia, Franţa, Germania şi Italia) și vasta noastră ofertă este la dispoziția ta.

 

Politica noastră comercială prevede transferul continuu de discount de la furnizor către clientul final precum și campanii de reduceri atractive pentru a asigura un nivel al prețurilor fără concurență.

 

Acestea sunt motivele pentru care în cei 5 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 500.000 de clienți, atingând pragul de 1.000.000 de comenzi livrate în 2014 în România.

Ne propunem să oferim o calitate similară a serviciilor către clienții din Republica Moldova prin lansarea operațiunilor in 2016.