• (0 voturi)

Sapnaa

Secretele bucatariei indiene

fc70b158-bc97-4ed6-a1d9-f2f84de2749b
RRP: 81,98 leu
50,99 leu
Stoc epuizat
Stoc epuizat
  • loyaltyPuncte bonus: puncte
  • local_shippingEstimare livrare:
room
Livrare gratuită

în Pickup Point de la 79,9 lei

check_circle_outline
Retur gratuit

Chiar și desigilat

assignment_turned_in
Verificare colet

Înainte de plată

Descriere:

Arta culinara in India se mosteneste din tata in fiu sau trece de la maestru la discipol, in ani de studiu. Ei pastreaza secretul asupra metodelor de preparare a retetelor, astfel incat a pregati un fel este ca si cum ai practica alchimia. O alta consecinta a pastrarii secretului culinar este aceea ca majoritatea expertilor sunt specializati doar in cateva feluri de mancare. De aceea, nu este posibila alcatuirea unei enciclopedii a bucatariei indiene. Retetele au fost in parte adaptate, astfel ca pregatirea lor sa poata fi posibila si in conditiile unei bucatarii romanesti. Experienta m-a facut sa inteleg cat de greu este pentru un non-indian sa pregateasca aceste retete, pe de o parte, pentru ca ingredientele sunt mai „neobisnuite“ si, pe de alta parte, pentru ca modul de preparare e cumva diferit de cel cu care suntem noi obisnuiti. Am incercat sa descriu cu exactitate fiecare pas in parte pentru ca rezultatele obtinute sa poata fi excelente.