Acest site necesită browser-ul să fie activat JavaScript.
Vă rugăm să activați JavaScript și să reîncărcați această pagină.
Site-ul necesită browser-ul pentru a activa cookie-urile pentru a se autentifica.
Vă rugăm să activați cookie-urile și reîncărcați această pagină.
Carte romana
Carte rusa
Carte engleza
Vezi toate cartile
Top branduri cosmetica
Cosmetica Coreeana
Machiaj
Ingrijire ten
Ingrijire par
Ingrijire corp
Produse de baie
Igiena orala
Igiena intima
Igiena sexuala
Cosmetice barbati
Seturi cadou
Naturale si organice
Vezi toate cosmeticele
Top branduri dermatocosmetica
Protectie solara
Seturi cadou si pachete promo
Parfumuri pentru femei
Top branduri femei
Premium brands femei
Parfumuri unisex
Vezi toate parfumurile
Parfumuri pentru barbati
Top branduri barbati
Premium brands barbati
Jucarii si jocuri
Hrana si articole copii
Scutece si servetele
Rechizite si papetarie
Vezi toate produsele
Nutritie & Suplimente
Branduri
Ancuta Coman-BoldisteanuEmotii in farfurie. Cum sa faci pace cu tine si cu farfuria ta
în Pickup Point de la 599.99 MDL
în 14 de zile
înainte de plată
Mancarea ne insoteste toata viata. Poate tocmai de aceea ajunge sa aiba atat de multe nuante. Uneori este un prieten bun care ne alina, care este acolo cand ne e greu. Alteori, cand nu ne putem gestiona impulsurile in fata frigiderului sau a camarii cu dulciuri, poate parea ca pune stapanire pe noi si ne controleaza.
Mancarea este placere si emotie. Si ea ne poate fi prieten sau dusman: ne aduce impreuna la aceeasi masa si ne tine in viata, insa, atunci cand o folosim pentru a acoperi goluri, dureri sau pentru a ne satisface nevoi emotionale, avem un prim semnal ca in interior ceva nu mai functioneaza asa cum ne-am dori.
Aceasta carte invita cititorul „sa priveasca in spatele cortinei”, sa cunoasca si sa inteleaga motivele supraalimentarii, sa experimenteze si sa simta si abia apoi sa initieze schimbarea, parcurgand o serie de pasi concreti si, cel mai important, sa o mentina.
„Cartea Ancutei Coman-Boldisteanu te poate calauzi in procesul tau de transformare emotionala, in a-ti regasi siguranta de sine prin conectarea cu propriul corp. Totul pentru a te reintoarce, asa cum spun paginile sale, acasa.” (Domnica Petrovai, psihoterapeuta, CEO Mind Education, fondatoarea Scolii pentru Cuplu si autoarea cartii Iubeste si fii iubit/a. Aproape totul despre relatia de cuplu)
„Imi amintesc de primul meu interviu de angajare. Dupa ce s-a incheiat si am simtit ca a fost bine, ca sunt sanse mari sa fiu acceptata, m-am oprit direct la shaormeria din coltul strazii. Am vrut sa ma recompensez. Am facut asta si dupa celelalte doua interviuri pentru acelasi post. Am fost acceptata. M-am recompensat din nou. Nu am stiut cum altfel sa traiesc bucuria la 22 de ani, asa ca am mancat emotional.
In randurile acestei carti vei putea descoperi cum poti sa traiesti bucuria autentica fara sa te afunzi in mancare, dar si cum poti sa te bucuri de mancare fara sa o incarci cu vina si fara sa o consumi pe pilot automat.” (Ancuta Coman-Boldisteanu)
Ancuta Coman-Boldisteanu este psihoterapeut si fondator al proiectului Emotii in farfurie, cu o experienta de peste sapte ani in lucrul cu persoanele care se confrunta cu dificultati in relatia cu mancarea si cu propriul corp, fiind specializata in terapia traumei, a atasamentului si in terapie relationala. Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica „Areopagus“ din Timisoara si este autoarea cardurilor terapeutice Emotii in farfurie. De ce mananci cand mananci?
Am aprecia părerea ta! Evaluați acest produs
Nu există comentarii de la alți utilizatori.