Этот веб-сайт требует, чтобы для Вашего браузера был включен JavaScript.
Пожалуйста, включите JavaScript и перезагрузите страницу.
Для веб-сайта требуется, чтобы Ваш браузер разрешил использование файлов cookie для входа в систему.
Пожалуйста, активируйте cookies и перезагрузите страницу.
Carte romana
Carte rusa
Carte engleza
Vezi toate cartile
Top branduri cosmetica
Cosmetica Coreeana
Machiaj
Ingrijire ten
Ingrijire par
Ingrijire corp
Produse de baie
Igiena orala
Igiena intima
Igiena sexuala
Cosmetice barbati
Seturi cadou
Naturale si organice
Vezi toate cosmeticele
Top branduri dermatocosmetica
Protectie solara
Seturi cadou si pachete promo
Parfumuri pentru femei
Top branduri femei
Premium brands femei
Parfumuri unisex
Vezi toate parfumurile
Parfumuri pentru barbati
Top branduri barbati
Premium brands barbati
Jucarii si jocuri
Hrana si articole copii
Scutece si servetele
Rechizite si papetarie
Vezi toate produsele
Genti & Accesorii
Bijuterii
Ochelari de soare femei
Ochelari de soare barbati
Top Branduri Genti
Top Branduri Bijuterii
Rame ochelari
Vezi toti ochelarii de soare
Imbracaminte
Ceasuri de dama
Top branduri Ceasuri de Dama
Ceasuri barbatesti
Top branduri Ceasuri Barbatesti
Vezi toate ceasurile
Nutritie & Suplimente
Branduri
Certificate Cadou
Felicitari
Plicuri
Cutii si Accesorii
Curatenie si intretinere
Bucatarie si servirea mesei
Textile camera
Covoare
Decoratiuni
David ChangIa o piersica. Memoriile unui chef
в Пункте приема от 99,9 лей
Даже распечатанный
Перед оплатой
New York Times Bestseller.Numita una dintre cele mai bune carti ale anului de catre: NPR | Fortune | The New York Public Library | Garden & Gun.
In 2004, Momofuku Noodle Bar s-a deschis intr-un spatiu mic si lipsit de orice decor din East Village, Manhattan. Bucatarul si patronul David Chang lucra la plita si servea ramen si chifle cu porc unui public format din alti bucatari, dar si din clienti nedumeriti, pentru care ramenul era o zeama instant cu taietei, servita intr-un recipient de polistiren. Nimeni nu avea cum sa stie pe atunci – cu siguranta tanarul bucatar nu dadea doi bani pe propriile sanse de reusita –, dar, desi esuase in aproape tot ce facuse de-a lungul vietii, David era pe cale sa devina unul dintre cei mai influenti chefi ai generatiei sale, stimulat de intrebarea „Ce-ar fi daca lucrul care astazi este necunoscut devine maine standard?”
Ia o piersica este cronica eleganta si candida, curajoasa si plina de umor a revenirii lui Chang. Acesta isi expune greselile si se arata uimit de norocul extraordinar pe care l-a avut, pe masura ce povesteste succesiunea neverosimila de evenimente care l-a facut sa devina unul dintre reprezentantii de varf ai profesiei sale. Se confrunta cu sentimentul permanent ca este altfel, ca nu-si gaseste locul, analizeaza boala psihica de care sufera si care era sa-l omoare si gaseste speranta in valoarea comuna a deliciului. In acelasi timp, Chang ofera o privire patrunzatoare in viata restaurantelor si in care pune in balanta dragostea profunda pe care o nutreste pentru bucatarie cu onestitatea neclintita cu care prezinta istoria brutala a industriei si viitorul ei nesigur.
"David Chang este unul dintre cei mai iubiti chefi din lume, dar memoriile lui inspirate nu sunt doar pentru iubitorii de mancare. Este unul dintre cei mai curajosi, mai deschisi si mai onesti oameni pe care o sa-i intalnesti vreodata. Aceasta carte este pentru oricine s-a simtit vreodata marginalizat ori putin ratat sau pentru oricine aspira sa devina antreprenor ori un om mai cumsecade." (Adam Grant, autorul cartilor A da si a lua, Originalii si Regandeste)
"Ia o piersica nu este doar autobiografia unui mare artist, ci mai degraba filosofia convingatoare a unui om care crede intr-o frumusete indepartata a vietii. Este o mare satisfactie sa-l vezi pe Chang urcand la deal, pas cu pas, catre viziunea lui sublima. Il privim cum sufera, cum se infurie si cum lupta pentru ceea ce cauta. Nu putem sa nu-i admiram vulnerabilitatea, curajul si convingerea." (Min Jin Lee, autoarea cartilor Free Food for Millionaires si Pachinko, finalista a National Book Award)
"Scriitura lui Chang este onesta si vulnerabila. Fiind copil de imigranti, am simtit ca stratul cel mai adanc al acestei povestiri mi se adreseaza. Acum trebuie doar sa tin pasul cu convingerea si cu perseverenta lui!" (Hasan Minhaj, moderatorul talk show-ului Patriot Act with Hasan Minhaj, difuzat de Netflix)
"Una dintre cele mai convingatoare autobiografii scrise de un chef… Scrisul lui Chang este cuceritor si povestea, entuziasmanta, amuzanta si se citeste cu mare placere." (Shondaland)
DAVID CHANG este chef si fondatorul Momofuku Noodle Bar. Din 2004, anul in care a deschis restaurantul la New York, a primit sase premii James Beard, printre care si pentru cel mai bun chef. A fost nominalizat pe lista celor mai importante 100 de personalitati a revistei Time. In 2018, David a infiintat Majordomo Media si a lansat podcastul The Dave Chang Show. Este gazda a doua documentare de pe Netflix, Ugly Delicious si Breakfast, Lunch & Dinner.
Мы хотели бы узнать Ваше мнение! Оценить и пересмотреть этот пункт
Нет ни одного отзыва от других пользователей.