Acest site necesită browser-ul să fie activat JavaScript.
Vă rugăm să activați JavaScript și să reîncărcați această pagină.
Site-ul necesită browser-ul pentru a activa cookie-urile pentru a se autentifica.
Vă rugăm să activați cookie-urile și reîncărcați această pagină.
Carte romana
Carte rusa
Carte engleza
Vezi toate cartile
Top branduri cosmetica
Cosmetica Coreeana
Machiaj
Ingrijire ten
Ingrijire par
Ingrijire corp
Produse de baie
Igiena orala
Igiena intima
Igiena sexuala
Cosmetice barbati
Seturi cadou
Naturale si organice
Vezi toate cosmeticele
Top branduri dermatocosmetica
Protectie solara
Seturi cadou si pachete promo
Parfumuri pentru femei
Top branduri femei
Premium brands femei
Parfumuri unisex
Vezi toate parfumurile
Parfumuri pentru barbati
Top branduri barbati
Premium brands barbati
Jucarii si jocuri
Hrana si articole copii
Scutece si servetele
Rechizite si papetarie
Vezi toate produsele
Genti & Accesorii
Bijuterii
Ochelari de soare femei
Ochelari de soare barbati
Top Branduri Genti
Top Branduri Bijuterii
Rame ochelari
Vezi toti ochelarii de soare
Imbracaminte
Ceasuri de dama
Top branduri Ceasuri de Dama
Ceasuri barbatesti
Top branduri Ceasuri Barbatesti
Vezi toate ceasurile
Nutritie & Suplimente
Branduri
Curatenie si intretinere
Bucatarie si servirea mesei
Textile camera
Covoare
Decoratiuni
Ghillie BasanThe Lebanese Cookbook: Exploring the Food of Lebanon, Syria and Jordan, Hardcover
în Pickup Point de la 599.99 MDL
în 14 de zile
înainte de plată
"The food of Lebanon, Syria and Jordan takes me on a journey - a dip into history and scoot through modern life - as every dish has a connection to stories and passion, old traditions and new. Visiting this region is never dull as life unfolds before your eyes with chaos in the noisy streets, colour in the busy markets, and a feast of flavour wherever you go. If there is one thing that can unite communities it is food: the garlicky hummus and tangy smoked aubergine dip; spicy falafel and juicy fattoush; hot buttery pastries that melt in the mouth; comforting rice dishes and bean stews; classic kibbeh in all shapes and sizes; and moreish milk puddings and fritters in scented syrup. There are Muslim feasts and Christian celebrations, Jewish and Armenian traditions, Palestinian communities and Arab heritage - there's a little bit of everything under this vast culinary roof." The culmination of years of research, this evocative volume by award-winning author and cook Ghillie Basan looks in detail at the history and geography, the customs and festivities, as well as all the local ingredients, and presents a mouthwatering selection of classic recipes, all beautifully photographed.
Am aprecia părerea ta! Evaluați acest produs
Nu există comentarii de la alți utilizatori.