Acest site necesită browser-ul să fie activat JavaScript.
Vă rugăm să activați JavaScript și să reîncărcați această pagină.
Site-ul necesită browser-ul pentru a activa cookie-urile pentru a se autentifica.
Vă rugăm să activați cookie-urile și reîncărcați această pagină.
Carte romana
Carte rusa
Carte engleza
Vezi toate cartile
Top branduri cosmetica
Cosmetica Coreeana
Machiaj
Ingrijire ten
Ingrijire par
Ingrijire corp
Produse de baie
Igiena orala
Igiena intima
Igiena sexuala
Cosmetice barbati
Seturi cadou
Naturale si organice
Vezi toate cosmeticele
Top branduri dermatocosmetica
Protectie solara
Seturi cadou si pachete promo
Parfumuri pentru femei
Top branduri femei
Premium brands femei
Parfumuri unisex
Vezi toate parfumurile
Parfumuri pentru barbati
Top branduri barbati
Premium brands barbati
Jucarii si jocuri
Hrana si articole copii
Scutece si servetele
Rechizite si papetarie
Vezi toate produsele
Genti & Accesorii
Bijuterii
Ochelari de soare femei
Ochelari de soare barbati
Top Branduri Genti
Top Branduri Bijuterii
Rame ochelari
Vezi toti ochelarii de soare
Imbracaminte
Ceasuri de dama
Top branduri Ceasuri de Dama
Ceasuri barbatesti
Top branduri Ceasuri Barbatesti
Vezi toate ceasurile
Nutritie & Suplimente
Branduri
Curatenie si intretinere
Bucatarie si servirea mesei
Textile camera
Covoare
Decoratiuni
Ghillie BasanThe Turkish Cookbook : Exploring the food of a timeless cuisine
în Pickup Point de la 599.99 MDL
în 14 de zile
înainte de plată
"Greet a Turk and you will eat. Whether you are in the busy streets of Istanbul, in a small village in Anatolia, on the slopesabove Bursa, or in a resort in the Mediterranean, the enticing aroma of grilling, baking, and spices fills the air - warm breadrings covered in sesame seeds; deep-fried mussels with a garlicky sauce; roasted chestnuts, almonds and pistachio nuts;savoury pastries filled with melting cheese; lamb roasting on a spit; aubergines smoking over charcoal; and the scentof fresh peaches. You can try Ottoman puddings in Istanbul; juicy apricots stuffed with rice in Cappadocia; anchovy pilaffalong the Black Sea coast; fiery kebabs served on a sword in Adana; and the hallucinogenic honey of Kars in easternAnatolia.The Turks are passionate about their cuisine. It gives them pleasure to share it with you and it is their generoushospitality that draws me to the country again and again." This glorious volume by award-winning author and cookGhillie Basan looks in detail at the culinary history and geography, the customs and festivities, as well as the localingredients, and presents a tantalising selection of classic regional recipes.
Am aprecia părerea ta! Evaluați acest produs
Nu există comentarii de la alți utilizatori.