Acest site necesită browser-ul să fie activat JavaScript.
Vă rugăm să activați JavaScript și să reîncărcați această pagină.
Site-ul necesită browser-ul pentru a activa cookie-urile pentru a se autentifica.
Vă rugăm să activați cookie-urile și reîncărcați această pagină.
Carte romana
Carte rusa
Carte engleza
Vezi toate cartile
Top branduri cosmetica
Cosmetica Coreeana
Machiaj
Ingrijire ten
Ingrijire par
Ingrijire corp
Produse de baie
Igiena orala
Igiena intima
Igiena sexuala
Cosmetice barbati
Seturi cadou
Naturale si organice
Vezi toate cosmeticele
Top branduri dermatocosmetica
Protectie solara
Seturi cadou si pachete promo
Parfumuri pentru femei
Top branduri femei
Premium brands femei
Parfumuri unisex
Vezi toate parfumurile
Parfumuri pentru barbati
Top branduri barbati
Premium brands barbati
Jucarii si jocuri
Hrana si articole copii
Scutece si servetele
Rechizite si papetarie
Vezi toate produsele
Genti & Accesorii
Bijuterii
Ochelari de soare femei
Ochelari de soare barbati
Top Branduri Genti
Top Branduri Bijuterii
Rame ochelari
Vezi toti ochelarii de soare
Imbracaminte
Ceasuri de dama
Top branduri Ceasuri de Dama
Ceasuri barbatesti
Top branduri Ceasuri Barbatesti
Vezi toate ceasurile
Nutritie & Suplimente
Branduri
Curatenie si intretinere
Bucatarie si servirea mesei
Textile camera
Covoare
Decoratiuni
David FoskettTheory of Hospitality and Catering Thirteenth Edition, Paperback
în Pickup Point de la 599.99 MDL
în 14 de zile
înainte de plată
Offering a complete overview of the hospitality and catering industry for over 50 years, this new edition of the essential reference text has been updated to reflect latest developments and current issues. Covering all aspects of the industry - from commodities and nutrition, to planning, resourcing and running each of the key operational areas - The Theory of Hospitality and Catering is an essential text for anyone training to work in the hospitality industry. It will be valuable to anyone completing courses in Professional Cookery and Hospitality Supervision, as well as foundation degree and first-year undergraduate hospitality management and culinary arts students. - Discusses all of the current issues affecting the industry, including environmental concerns such as traceability, seasonality and sustainability; as well as important financial considerations such as how to maximise profit and reduce food waste. - Considers latest trends and developments, including the use and impact of social media. - Updated to reflect up-to-date legislative requirements, including new allergen legislation. - Helps you to understand how theories are applied in practice with new case studies from hospitality businesses throughout.
Am aprecia părerea ta! Evaluați acest produs
Nu există comentarii de la alți utilizatori.