Acest site necesită browser-ul să fie activat JavaScript.
Vă rugăm să activați JavaScript și să reîncărcați această pagină.
Site-ul necesită browser-ul pentru a activa cookie-urile pentru a se autentifica.
Vă rugăm să activați cookie-urile și reîncărcați această pagină.
Carte romana
Carte rusa
Carte engleza
Vezi toate cartile
Top branduri cosmetica
Cosmetica Coreeana
Machiaj
Ingrijire ten
Ingrijire par
Ingrijire corp
Produse de baie
Igiena orala
Igiena intima
Igiena sexuala
Cosmetice barbati
Seturi cadou
Naturale si organice
Vezi toate cosmeticele
Top branduri dermatocosmetica
Protectie solara
Seturi cadou si pachete promo
Parfumuri pentru femei
Top branduri femei
Premium brands femei
Parfumuri unisex
Vezi toate parfumurile
Parfumuri pentru barbati
Top branduri barbati
Premium brands barbati
Jucarii si jocuri
Hrana si articole copii
Scutece si servetele
Rechizite si papetarie
Vezi toate produsele
Genti & Accesorii
Bijuterii
Ochelari de soare femei
Ochelari de soare barbati
Top Branduri Genti
Top Branduri Bijuterii
Rame ochelari
Vezi toti ochelarii de soare
Imbracaminte
Ceasuri de dama
Top branduri Ceasuri de Dama
Ceasuri barbatesti
Top branduri Ceasuri Barbatesti
Vezi toate ceasurile
Nutritie & Suplimente
Branduri
Curatenie si intretinere
Bucatarie si servirea mesei
Textile camera
Covoare
Decoratiuni
Jonathan Safran FoerDe ce mancam animale
în Pickup Point de la 599.99 MDL
în 14 de zile
înainte de plată
Ca multi alti tineri americani, Jonathan Safran Foer si-a petrecut mare parte din adolescenta si din studentie penduland intre un carnivor entuziast si un vegetarian ocazional. Dupa ce s-a casatorit si a devenit tata, dimensiunile morale ale actului de a manca au devenit extrem de importante pentru el. Confruntat cu situatia de a nu fi in stare sa-i explice fiului sau de ce mancam unele animale in timp ce nu ne atingem de altele, Foer a inceput sa analizeze originile multor obiceiuri alimentare si povestile legate de modul in care au fost deprinse acestea.Calatorind prin cele mai intunecate cotloane ale modului nostru de a ne hrani, Foer ridica intrebari nerostite pana acum, legate de fiecare peste pe care il mancam, de fiecare pui pe care il prajim si de fiecare burger pe care il frigem. in parte memorii, in parte reportaj de investigatie, De ce mancam animale este o carte care, dupa cum s-au exprimat cei de la Los Angeles Times, ii asigura lui Jonathan Safran Foer un loc la masa, alaturi de cei mai mari filosofi.Universal de convingatoare. Cartea lui Jonathan Safran Foer m-a schimbat.Natalie PortmanO combinatie de ancheta jurnalistica, memorii emotionante si talent scriitoricesc.Martin Zimmerman, San Diego Union-TribuneExtraordinar de serioasa si de inteligenta.Holly Silva, St. Louis Post-DispatchCeea ce face aceasta carte sa fie atat de neobisnuita este empatia vegetarianului Foer pentru carnivorii umani, disponibilitatea lui de a-i lasa atat pe fermierii industriali, cat si pe activistii reformei din alimentatie sa-si sustina singuri punctele de vedere si talentul sau de a folosi umorul ca sa-si indulceasca punctele de vedere.O, The Oprah MagazineAceasta este una dintre cele mai puternice carti pe care le-am citit in ultimii ani.Alexander McCall SmithDe ce mancam animale constituie un punct de referinta al culturii pop, menit sa lanseze o multime de conversatii care s-au lasat indelung asteptate.Vance Lehmkuhl, Philadelphia Daily Newswww.eatinganimals.comJONATHAN SAFRAN FOER preda creative writing la New York University si colaboreaza cu reviste prestigioase ca The New Yorker, Paris Review, Conjunctions si The New York Times. A fost inclus pe lista People of the Year a publicatiei Rolling Stone si pe lista Best and Brightest a Esquire.Totul este iluminat a fost numita Cartea anului de Los Angeles Times, a primit Premiul pentru debut oferit de Guardian si Premiul Young Lions decernat de New York Public Library. A fost ecranizata in 2005, in regia lui Liev Schreiber, cu Elijah Wood in rolul principal.Al doilea roman al sau, Extrem de tare si incredibil de aproape s-a bucurat de acelasi succes, fiind ecranizat in 2011, in regia lui Stephen Daldry, si nominalizat la doua Premii Oscar. Romanul Iata-ma a fost publicat in 2016, devenind imediat bestseller New York Times.De ce mancam animale este primul sau titlu de nonfictiune. Filmul documentar Eating Animals a fost ecranizat recent, in regia lui Christopher Dillon Quinn, fiind narat de Foer si de Natalie Portman. Locuieste in Brooklyn, New York.
Am aprecia părerea ta! Evaluați acest produs
Nu există comentarii de la alți utilizatori.